Stalen of betonnen bedrijfsgebouwen


Voor een partner in bedrijf huisvesting is Molenschot Industriebouw de juiste partij. Wij bouwen bedrijfsgebouwen op maat. Van systeembouw oplossingen tot staal- en betonbouw. Ons bedrijf is een toonaangevende speler in de markt. Wij begeleiden u gedurende het gehele bouwproces. Van ontwerp tot oplevering. Dankzij ons specialistische team kunt u rekenen op kwaliteit en efficiëntie. Een bedrijfspand laten bouwen door Molenschot betekent scherpe prijzen en een vaste oplevertermijn.


Kosten bedrijfspand bouwen

Voor ieder budget

Bedrijfsgebouwen komen in alle vormen, soorten en maten. Het betreft maatwerk, waarbij uw wensen en de functionaliteiten van het pand de basis vormen. Zodra we op de hoogte zijn van onder andere deze zaken, kunnen we u de kosten voor een bedrijfspand bouwen kenbaar maken. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Wij vernemen uw wensen en geven u graag advies. Vervolgens kunnen we een vrijblijvende offerte op maat maken en bent u op de hoogte van de investering.
Kiest u voor Molenschot Industriebouw? Dan kiest u voor bedrijfsgebouwen met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Beton of staal?

Een bedrijfspand laten bouwen begint met het materiaal. Heeft u al nagedacht of u bijvoorbeeld betonnen of stalen bedrijfsgebouwen wenst? Ook systeembouw behoort tot de mogelijkheden. Iedere bouwwijze kent voordelen. Zo zijn betonnen bouwconstructies erg sterk en duurzaam. Verder zorgen Prefab betonconstructies ervoor dat de bedrijfsgebouwen snel gerealiseerd kunnen worden. Ook stalen constructies kennen een hoog bouwtempo. Daarnaast zijn staalconstructies relatief goedkoop.  En wat dacht u van systeembouw? Hierbij kunt u rekenen op een korte montageperiode van slechts enkele weken! Graag geven wij u persoonlijk advies over de mogelijkheden. Schroom niet om een afspraak te maken.

metaalconstructie

Bedrijfspand laten bouwen

Welk bedrijfspand wilt u laten bouwen? Gaat het om nieuwe bedrijfsgebouwen of wenst u een aanbouw of restyle aan uw huidige pand? Bij Molenschot Industriebouw kunt u alle kanten op. Wij zijn immers specialist als het gaat om de bouw van bedrijfspanden, zoals:

  • Loodsen & Magazijnen
  • Garages & Showrooms
  • Logistieke gebouwen & bedrijfshallen

Alle bedrijfsgebouwen kunnen opgeleverd worden met of zonder kantoor, turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht.

Waarom kiest u Molenschot Industriebouw?

Molenschot is specialist in industriebouw in Nederland en België. Voor staalconstructies en betonconstructies kunt u geen betere partner vinden. Ons team bestaat uit toegewijde specialisten. Alle kennis en knowhow hebben we in huis. Onze architect zal ieder ontwerp naar wens maken. Onze ingenieur zal het bouwproces nauwlettend monitoren. U kunt rekenen op uiterste efficiëntie. Onze werkwijze is zorgvuldig en volgens afspraak. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen en werken volgens een vaste oplevertermijn. Heeft u interesse in een samenwerking? Wij vertellen u graag meer over onze passie en luisteren naar de uwe. Contact opnemen is eenvoudig.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: