Nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Molenschot Industriebouw


Als het gaat om industriebouw is Molenschot Nederland een bekwame partner. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket. Van ontwerp tot bouw of restyle van uw bedrijfspand; Molenschot Industriebouw staat voor u klaar. Onze projecten staan bekend om hoge kwaliteit tegen een scherpe, eerlijke prijs. Van staalconstructies tot beton van autogarage tot showroom. Wij zijn specialist in de bouw van bedrijfshallen, met- of zonder kantoorruimte, zowel in Nederland als België.


Industriebouw van hoogste kwaliteit

molenschot

Van eenmanszaak tot grote speler

Molenschot Industriebouw is in de jaren 90 gestart als eenmanszaak. Inmiddels is het team flink uitgebreid en is het bedrijf een belangrijke speler in de industriebouw. Door te werken met een eigen team van specialisten kunnen we korte lijnen hanteren en projecten naar wens en op tijd opleveren. Onze architect zet uw wensen om in een ontwerp. Onze engineers zorgen voor een zorgvuldige constructie. Van funderingswerk tot metselwerk, van dak tot wandbeplating; wij ontzorgen u tijdens het project van A tot Z.

Oprichter Joost Molenschot

Het dagelijks reilen en zeilen vindt plaatst onder leiding van Joost Molenschot, oprichter en eigenaar van het bedrijf. Inmiddels heeft hij een vakkundig team om zich heen verzameld en is alle expertise onder een dak te vinden. Van planning tot inkoop, van ontwerp tot engineering. De organisatiestructuur is vlak en ieder project loopt hierdoor gestructureerd en overzichtelijk. U kunt uw bouwproject met een gerust hart aan Molenschot Industriebouw overlaten; het eindresultaat is uitmuntend, gegarandeerd.

molenschot
molenschot

Wat kan Molenschot Industriebouw voor u betekenen?

U kunt bij Molenschot Industriebouw terecht voor diverse toepassingen als het gaat om industriële bedrijfshuisvesting. Of het nu gaat om een bedrijfshal, loods of showroom; wij bieden altijd een snelle, goedkope en kwalitatieve oplossing. Graag horen we uw wensen en geven wij gedegen advies. Door de ruime variatie in materiaal maar ook structuur, omvang en toepassing kunt u vele kanten op. Wenst u oplevering met of zonder kantoor, ruwbouw of turn-key? Veel is mogelijk. Goede bedrijfshuisvesting dient vooral te voldoen aan uw wensen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Naar aanleiding van ons gesprek kunnen we voor u een duidelijke en scherpe offerte opstellen.

  • Wij kunnen totaalpakketten bieden: van ontwerp, tot bouw. Ook restyling van bestaande bedrijfshuisvesting is mogelijk.
  • Naar aanleiding van uw wensen en eisen zal onze architect een ontwerp voor u maken. Vervolgens zal onze ingenieur en zijn team de constructie uitvoeren.
  • De specialisten van Molenschot Industriebouw zijn van A tot Z betrokken en houden het gehele proces nauwlettend in de gaten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt rekenen op een hoogwaardig afgeleverd bouwproduct van uitstekenede kwaliteit.

Goede communicatie, flexibiliteit, duidelijke afspraken en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij uw bouwproject is het van belang dat uw deadline niet in het gedrang komt. Daarom bieden wij altijd duidelijke garantie en een vaste, scherpe prijs. En de oplevertermijn? Die staat vast. Afspraak is afspraak. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en benieuwd naar een vrijblijvende analyse en uitwerking van uw project? Vraag dan een offerte aan.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?