Beton of stalen hallenbouw


Wilt u een hal laten bouwen? Misschien een aanbouw voor uw bestaande hal of wenst u uw ruimte te restylen? Molenschot Industriebouw biedt alle vormen van kwalitatieve hallenbouw tegen de beste prijs. Door onze jarenlange ervaring en expertise in betonbouw en staalbouw is Molenschot een goede partner voor bouw van uw hal.


Het bouwen van een hal

Uw hal laten bouwen door Molenschot Industriebouw

Het laten bouwen van een hal door Molenschot Industriebouw biedt voordelen. Wij kunnen uw bedrijfsruimte op maat realiseren op korte termijn. Onze hallenbouw prijs is scherp en wij ontzorgen u, desgewenst, van A tot Z.

Een bedrijfshal wordt gebruikt in vele sectoren en kent diverse toepassingen. Het bouwen van een hal is afhankelijk van het gebruik. Wenst u een hal van staal, beton of een combinatie? De hallenbouw prijs is onder andere afhankelijk van het materiaal, de omvang van het gebouw evenals de bestemming.

Een industriële hal dient bijvoorbeeld weer aan andere eisen te voldoen dan een opslaghal of een hal met agrarische bestemming, zoals een stal. Gezien de mogelijkheden is het raadzaam om eerst eens met elkaar in gesprek te gaan. Wij vernemen graag uw hallenbouw wensen en geven u graag specialistisch advies. De ervaren medewerkers van Molenschot Industriebouw staan voor u klaar.

Specialist in hallenbouw

Dertig jaar geleden begon Molenschot Industriebouw als eenmanszaak. Het bedrijf groeide en in de loop der jaren is het team van specialisten flink gegroeid. Inmiddels is het bedrijf een bekende speler in de hallenbouw wereld. Onze architect ontwerp de hal naar uw wensen. Onze ingenieur overziet de constructie tot in detail. De volledige begeleiding en opvolging van het project wordt nauwlettend door onze teamleden in de gaten gehouden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken tijdens de bouw van uw hal. U kunt 100% rekenen op een kwalitatief hoogwaardige constructie.

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in betonbouw en staalbouw. Naast bedrijfshallen, productiehallen en industriehallen kunt u bij ons terecht voor vele andere constructies zoals:

  • Opslagplaatsen en loodsen
  • Hallen voor productiedoeleinden.
  • Logistieke gebouwen
  • Autogarages en showrooms
  • Bedrijfsruimtes met of zonder kantoorruimte

magazijnen

Informatie over hallenbouw prijzen

Wilt u meer informatie over hallenbouw prijzen? Wenst u een goed gesprek waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken? Wij denken graag met u mee. Contact opnemen is eenvoudig. Graag helpen we u verder. Onze projecten worden altijd naar wens gerealiseerd en opgeleverd. Van turn-key tot ruwbouw. Wind- en waterdichte constructies, met of zonder kantoren. U kunt altijd rekenen op vakmanschap, scherpe prijzen en een vaste oplevertermijn.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: