Bedrijfspand bouwen


Bent u op zoek naar een nieuw pand of een aanbouw voor uw bedrijf? Een nieuw bedrijfspand bouwen biedt mogelijkheden. Molenschot Industriebouw is u graag van dienst en de uitvoeringen zijn talrijk. Alle panden worden op maat gemaakt, volgens uw wensen en functionaliteiten. Onze architect zal het ontwerp maken en onze ingenieur het bouwproces nauwlettend in de gaten houden. Bij Molenschot kunt u rekenen op kwaliteit en efficiëntie. De bouwkosten voor de bedrijfshal zijn uiterst scherp!


Wat zijn de bouwkosten voor een bedrijfshal?

Uw wensen & functionaliteiten

Een bedrijfshal dient te voldoen aan uw wensen en bedrijf eisen. Een bedrijfspand bouwen is maatwerk. De exacte bouwkosten voor een bedrijfshal is dus niet in 1 keer aan te geven. Zaken als de grootte van het pand, de mate van afwerking en het materiaal dat we gebruiken zijn van invloed op de bouwkosten. Daarom gaan we eerst met u in gesprek. Op die manier weten we wat uw wensen zijn en kunnen we een vrijblijvende offerte op maat voor u maken. Als u een bedrijfspand laat bouwen door Molenschot Industriebouw kunt u rekenen op hoge kwaliteit en de aller scherpste prijs.

Staalbouw of betonbouw?

Een bedrijfspand bouwen kan met verschillende materialen. Neem bijvoorbeeld staalbouw. Via staalbouw kunnen we uw bedrijfsgebouw in snel tempo plaatsen en tegen relatief lage kosten. Bentonbouw heeft een duurzaam karakter en kent een grote draagkracht. Beide materialen kennen nog veel meer voordelen. Afhankelijk van uw wensen en de aard van het gebouw kunnen we een plan op maat maken. Molenschot Industriebouw is specialist in staalbouw en betonbouw. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, lage bouwkosten en een vaste oplevertermijn.

bedrijfsruimte bouwen

Bedrijfspand bouwen, van loods tot showroom

Een bedrijfspand bouwen kan in vele vormen en maten. Welke bedrijfsruimte wenst u? Molenschot is de specialist mbt industrie bouw en industriële bedrijfshuisvesting. Naast nieuwbouw kunt u ook bij ons terecht voor aanbouw en restylen van uw pand. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen en/ of bouwen van diverse soorten bedrijfspanden, zoals:

  • Magazijnen
  • Loodsen
  • Garages
  • Showrooms
  • Logistieke gebouwen
  • Hallen

Alle bedrijfspanden kunnen opgeleverd worden met of zonder kantoor, turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht.

Waarom Molenschot Industriebouw?

In de jaren 90 is Molenschot begonnen als eenmanszaak. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en hebben we een team van specialisten verzameld met passie voor het vak. Al jaren zijn we een toonaangevende speler in de industriebouw, zowel in Nederland als België. Onze werkwijze is flexibel en de wens van de klant staat voorop. U kunt altijd rekenen op ruime expertise en betrouwbaar advies. Het bouwproces wordt van A tot Z nauwlettend in de gaten gehouden. Laat u uw bedrijfspand bouwen door Molenschot Industriebouw? Dan kunt u 100% rekenen op een efficiënte werkwijze, een scherpe prijs en een vaste oplevertermijn. Heeft u nog vragen over het bouwproces of wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan even contact op. Wij helpen u graag.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: