Bedrijfsruimte bouwen


Overweegt u het laten bouwen van een bedrijfsruimte? Wellicht volledig nieuw, een aanbouw aan uw reeds bestaande ruimte of een restyle van het gebouw? Welke wens u ook heeft; een bedrijfsruimte bouwen laat u met een gerust hart over aan Molenschot Industriebouw Nederland.


Aantrekkelijke prijs, goede kwaliteit

Bedrijfsruimte bouwen prijs

Verschillende factoren spelen een grote rol bij de prijs voor het bouwen van een bedrijfsruimte. Zo dient u onder andere rekening te houden met:

  • De omvang en vorm
  • De materialen
  • De functionaliteit
  • De optimalisatie van de ruimte

Molenschot Industriebouw is specialist in het bouwen van bedrijfsruimtes, zowel in Nederland als België. Wij geven graag specialistisch advies. Bent u benieuwd naar de prijs van de te bouwen bedrijfsruimte? Vraag dan een offerte op maat aan. Op basis van uw wensen, eisen en budget kunnen wij goed advies geven.

Uw bedrijfsruimte laten bouwen naar wens

Molenschot Industriebouw is een goede partner voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte. Maar onze expertise gaat verder dan dat. U kunt bij ons terecht voor de bouw van diverse industriële ruimtes en toepassingen, altijd voor een marktconforme prijs. Wij bouwen uw pand op maat, met of zonder kantoor. U kunt bij ons terecht voor:

  • Staalbouw en betonbouw. Ideaal als u een strakke en moderne bedrijfsruimte wenst. Scherp geprijsd, naadloze constructie en korte bouwduur. Vaste oplevertermijn.
  • Logistieke gebouwen, volledig op maat en naar wens.
  • Industrie- en productiehallen; van loodsenbouw tot opslagruimte
  • Autogarages en showrooms

Wij zijn een modern bedrijf met een flexibele instelling. Wij houden rekening met uw wensen. Een bedrijfsruimte bouwen is maatwerk. Laat een turn-key of ruwbouw bedrijfsruimte bouwen; wind- en waterdicht, zonder of met kantoorruimte. U kunt altijd rekenen op een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn.

industriebouw limburg

Molenschot Industriebouw Nederland

Een bedrijfsruimte laten bouwen door Molenschot Industriebouw is maatwerk. Goed en goedkoop gaan hand in hand. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, constructie en restyling. Onze eigen architect zal uw bedrijfsruimte ontwerpen en onze ingenieur zal de constructie uitvoeren.
Iedere stap houden we nauwlettend in de gaten om de kwaliteit te waarborgen. Heeft u interesse of wenst u een offerte aanvraag? Contact opnemen is eenvoudig.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: