Een bedrijfshal bouwen? Molenschot Industriebouw


Wilt u een kwalitatieve bedrijfshal bouwen en niet te veel betalen? Molenschot Industriebouw is specialist als het gaat om het bouwen van bedrijfshallen. Wij beschikken over een team van specialisten. Van architect tot ingenieurs. Door deze interne expertise en onze efficiënte werkwijze kunnen we de kosten voor een bedrijfshal bouwen laag houden. Bij Molenschot profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding.


Wat kost een bedrijfshal bouwen?

Hoge kwaliteit, lage kosten

Het bouwen van een bedrijfshal kan in iedere prijsklasse worden uitgevoerd. Het is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de hal, de afwerking en de systeembouw keuze. Of het nu een kleine, grote, goedkope of specialistische ruimte wordt; Molenschot Industriebouw zal voor u een kwalitatieve bedrijfshal bouwen. Alle benodigde expertise hebben wij in huis, evenals jarenlange ervaring. Van ontwerp tot oplevering. Hierbij houden wij rekening met uw bedrijfswensen, bestemming en functionaliteit.

Desgewenst kunnen we uw bedrijfshal bouwen volgens een totaalpakket. Allereerst zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden, waarbij u uw wensen en eisen laat weten. Wij zullen gedegen advies geven en de kosten van de bedrijfshal kenbaar maken. Vervolgens zal onze architect het ontwerp maken. Na goedkeuring zal onze ingenieur projectleider het bouwproces nauwlettend begeleiden. Ook bij het restylen van uw bedrijf of bij een aanbouw zullen wij u van begin tot het einde begeleiden.

Molenschot Industrie, de beste partner voor:

  • Staalbouw
  • Betonskeletbouw
  • Hout gelamelleerde constructies

Bij ons kunt u rekenen op garantie, een zeer scherpe en vaste prijs, goede kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Naast een bedrijfshal bouwen we ook

  • opslagplaatsen en magazijnen
  • logistieke gebouwen en bedrijfsloodsen
  • productie- en industriehallen
  • industriële gebouwen
  • autogarages en showrooms
  • bedrijfsgebouwen met of zonder kantoorruimte

constructie bedrijven

Lage kosten bedrijfshal bouwen

Bij Molenschot zorgen we ervoor dat we lage kosten hanteren bij het bouwen van uw bedrijfshal. Dit zal zeker geen afbreuk doen aan de kwaliteit. Onze medewerkers zijn bedreven en horen graag uw wensen. Zij zullen u vol aandacht begeleiden door het proces. Onze werkwijze is helder en binnen Molenschot streven we ernaar om de afgesproken deadline te behalen. Onze ervaring en uiterst efficiënte manier van werken zorgt ervoor dat we de kosten voor het bouwen van de bedrijfshal laag kunnen houden en u de beste prijs/ kwaliteit verhouding kunnen bieden.

Vrijblijvende offerte? Geen probleem

Van kleine eenmanszaak in de jaren negentig naar een toonaangevende speler op de markt van constructie bedrijven anno nu. U kunt de bouw van uw bedrijfshal met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bouwen op maat. Turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoorruimte. Altijd tegen de scherpste prijs zodat u niet in hoeft te zitten over de kosten voor uw bedrijfshal. Heeft u nog vragen over het proces van deze investering? Wilt u kennismaken of meer informatie over onze aanpak? Neem contact op, wij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk een vrijblijvende offerte met schetsontwerp aan te vragen voor het bouwen van een bedrijfshal.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: