Betonconstructies & betonbouw


Wilt u een nieuw bedrijfsgebouw laten bouwen en bent u op zoek naar een specialist in betonbouw? Molenschot Industriebouw is een betrouwbare partner voor uw betonconstructies. Wij bieden kwalitatieve constructies, een vaste oplevertermijn en een scherpe betonbouw prijs per m2.


Betonbouw voor een hoog comfort

Gunstige betonbouw prijs per m2

Betonbouw biedt vele voordelen. Het is niet alleen oersterk en brandvast; beton maakt de bouwconstructies duurzaam en waterdicht. Beton zorgt voor een hoog woon en werkcomfort en is te gieten in vele vormen. Speciale constructies via betonbouw zijn dan ook geen probleem. Wenst u snelheid? Dan biedt prefab veel voordelen. Door betonelementen elders te fabriceren en op locatie te plaatsen kan de constructie snel uitgevoerd worden. Een tijds- en kostenbesparende oplossing! Verder bieden wij een lage betonbouw prijs per m2. Dit zorgt ervoor dat betonbouw ook nog een voordelige keuze is.

Molenschot Industriebouw heeft al meer dan 25 jaar ervaring, in zowel Nederland als België en zijn een gevestigde waarde in de sector. Inmiddels hebben we meer dan 100 geslaagde bouwprojecten uitgevoerd en gaan we nagenoeg geen enkele technische of logistieke uitdaging uit de weg. Wij zullen u van A tot Z begeleiden. Van ontwerp tot oplevering van de betonconstructie. Ook een eventuele restyling van bouwconstructies hoort tot de mogelijkheden. U kunt bij ons rekenen op grote expertise, een solide constructie en een gunstige betonbouw prijs per m2. De kernwaarden flexibiliteit en kwaliteit verliezen wij niet uit het oog.

Betonconstructie door Molenschot Industriebouw

Molenschot Industriebouw heeft twee vestigingen. In Best te Nederland en in Balen te België. Wenst u meer informatie over een betonconstructie, betonbouw of funderingswerk? Neem dan contact op; wij helpen u graag. Een vrijblijvende offerte aanvragen is eveneens mogelijk.

betonbouw

Voordelen van betonbouw

We hebben eerder de voordelen van het bouwen met beton summier besproken. Graag willen we u verder informeren.  Betonbouw ziet er strak en modern uit. Betonbouw biedt een hoog woon- en werkcomfort betreft een bouwwijze waarbij duurzaamheid en soliditeit sterk aanwezig zijn. Verder kunt u rekenen op:

  • Beton heeft een hoge isolatiewaarde. Naadloze constructies en goede isolatiemogelijkheden zorgen voor een aangenaam verblijf.
  • Betonconstructies zijn stevig en kennen een grote draagkracht. Een hoog gebouw is, met de juiste fundering, geen probleem.
  • Constructies via betonbouw zijn nagenoeg onderhoudsvrij.
  • Betonbouw is bestand tegen vuur en zelfs vuurvast t/m 800°C.
  • Het accumulerend vermogen van beton is groot.  Uw gebouw zal thermisch comfort bieden. Warm in de winter, koel in de zomer.
  • Als laatste biedt betonbouw een goede akoestische kwaliteit.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: