Constructiebedrijven Nederland en België


Wilt u uw huidige pand uitbreiden, restylen of een nieuw bedrijfspand laten plaatsen? Als het gaat om betrouwbare staal constructiebedrijven in Nederland of België, dan is Molenschot een goede partner. Molenschot industriebouw is specialist in constructiewerk. Met ruim 30 jaar ervaring en een vast team van specialisten leveren we kwaliteit tegen een scherpe prijs. Inmiddels hebben we meer dan 500 geslaagde projecten afgerond en behoren we tot één van de betere constructiebedrijven in België.


Gespecialiseerd constructie bedrijf

Molenschot Industriebouw: specialist in staalbouw!

In uw zoektocht naar constructiebedrijven bent u wellicht diverse aanbieders tegengekomen. Constructiewerk komt voor in diverse vormen en materialen. Wij van Molenschot bieden een totaalpakket aan als constructiebedrijf; van advies, naar ontwerp en bouw. Alles op maat en volgens uw wensen. Het merendeel van onze constructies voor bedrijven wordt uitgevoerd in staalbouw. Echter horen hout gelamelleerde constructies of betonskeletbouw ook tot de mogelijkheden.

Kwaliteit en veiligheid

Molenschot Industriebouw is in de jaren 90 gestart als eenmanszaak. Inmiddels zijn we flink gegroeid. We beschikken over een eigen team van architecten en ingenieurs. We behoren tot een van de meest gerenommeerde constructiebedrijven. Toch zijn we belangrijke pijlers niet uit het oog verloren.

  • De wensen en eisen van de klant staan altijd voorop.
  • Afspraak is afspraak
  • Kwaliteit & veiligheid staan zeer hoog in het vaandel.

Wij hopen dat u binnen uw zoektocht naar constructie bedrijven met ons eens rond de tafel wilt. Wij vertellen u graag over onze constructiewerken van bijvoorbeeld beton- en staalbouw. Niet alleen nieuwbouw maar ook verbouwing of renovatieprojecten voeren wij met passie uit.

De constructiewerkzaamheden voeren wij uit voor diverse ondernemingen en bedrijven. Of het nu gaat om bedrijfspanden met logistieke functie, hallen, showrooms, autogarages, magazijnen etc.; ieder project voeren wij met oog voor detail uit.

Constructie voor bedrijven

Als het gaat om constructie voor bedrijven kunt u rekenen op 100% maatwerk en een vaste oplevertermijn. We voeren diverse constructiewerk projecten uit. Zo kunnen wij voor u:

  • Een loods of opslagplaats bouwen
  • Een magazijn of distributiehal bouwen
  • Een productiehal bouwen
  • Een autogarage en/ of showroom bouwen
  • Een bedrijfshal (met of zonder kantoorruimte) bouwen

Vanzelfsprekend voeren wij naast nieuwbouw ook aanbouw en restyle constructie projecten uit. In de afgelopen 30 jaar hebben wij in België en Nederland ruwbouw, turn-key, wind- en waterdichte constructies gerealiseerd. Geheel op maat en naar wens, met- of zonder kantoorruimte. Molenschot Industriebouw is dan ook een toonaangevende speler in de constructie van bedrijven.

Wilt u gebruik maken van onze expertise en betrouwbaar advies ontvangen? Wellicht een vrijblijvende offerte? Geen probleem. Onze constructiebedrijven bevinden zich in België en Nederland.

staalconstructie

Constructiewerk? Molenschot!

Spreekt ons verhaal u aan en bent u zoekende naar een geschikte partner voor de constructie van uw bedrijven? Vraag dan een vrijblijvende offerte en ontwerp bij ons op. U kunt de Molenschot constructiebedrijven vinden in Balen, te België en in Best, te Nederland. Graag spreken we met u af en horen uw wensen.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: