Staalbouw


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van staalbouw? Hecht u grote waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en heldere afspraken? Molenschot Industriebouw is uw staalconstructeur!


Specialist in staalbouw

Waarom Molenschot Industriebouw?

Bij Molenschot focussen we ons op industriebouw. Het overgrote deel van onze industriële bouwprojecten worden uitgevoerd in staalbouw. Het is geen eenvoudige klus om een constructie in staalbouw te realiseren. Daarom luidt ons advies ook: schakel hiervoor een expert in. Met Molenschot Industriebouw kunt u rekenen op absolute expertise. Wij adviseren, ontwerpen en bouwen iedere constructie op maat.

Een ontwerp naar uw wensen en budget wordt gemaakt door onze architect, onze staalconstructeurs en ingenieurs gaan aan de slag met het bouwen van de constructie. Vanaf het begin tot aan het eind kunt u op ons vertrouwen.

In de industriële bouw gaat onze keuze meestal uit naar staalbouw. Dit omdat we zeer te spreken zijn over stalen constructies vanwege de vele voordelen die deze bieden, waaronder:

  • Ruime materiaalkeuze en afwerkingsgraad.
  • Grote vrije overspanningen.
  • Ruime structuurkeuze, volwandliggers, vakwerk, etc..
  • Brede functionaliteit zoals bijv. kraanbaanconstructies

Verder is het gebruik van staal bij nieuwbouw, aanbouw of restyle projecten relatief goedkoop. Ook kunnen we een hoog bouwtempo aanhouden en uw bedrijfsruimte keurig volgens de afgesproken termijn opleveren.

Bouwen met staal of beton?

Naast staalbouw kunt u onze expertise ook inschakelen voor systeembouw, metaalconstructie en betonbouw. Aan de hand van uw eisen bekijken we, samen met onze adviseurs, welke optie de beste keuze is.

Molenschot Industriebouw is in de jaren 90 opgericht als eenmanszaak met staalbouw als specialisme. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend en modern staalconstructiebedrijf en industriebouwer. Onze kantoren bevinden zich in Best, Nederland en in Balen te België.

Wij bieden desgewenst een totaalpakket aan. Dit houdt in dat wij van het begin tot het eind alles voor u regelen, van ontwerp tot bouw of verbouwing. De architect, ingenieur en staalconstructeur zijn stuk voor stuk hoogopgeleide en ervaren medewerkers. Het gehele proces wordt door ons op de voet gevolgd. Dit vanaf ruwbouw, wind- en waterdicht tot en met turn-key.

staalbouw

Staalbouw geschikt voor diverse toepassingen

Staalbouw wordt toegepast in verschillende typen bedrijfsruimtes. Onder andere logistieke centra, kantoren en productiehallen zijn zeer geschikt voor dit type bouw. Een stalen constructie is ook geschikt voor in een showroom of bedrijfshal.
Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgebouw geheel op maat kan worden ontworpen, hebben wij vooraf onderling overleg. Tijdens het overleg bespreken wij uw wensen en ideeën, maken wij kennis met u bedrijfsactiviteiten.  We luisteren naar uw eisen en horen graag welke functionaliteiten u wenst.  U bent bij alle stappen van het proces nauw betrokken.  Bij Molenschot Industriebouw kunt u rekenen een strak en modern ontwerp, eigentijds, rekening houdend uw wensen en eisenpakket,   kwaliteit, flexibiliteit en energiezuinig, tot “0 op de meter”.  De afgesproken deadline en prijs zullen wij altijd nastreven.

Wilt u een beroep doen op Molenschot?

Bent u op zoek naar de ideale partner voor het realiseren van uw staalbouw project? Of wellicht heeft u interesse in andere diensten die wij leveren? Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: