Staalconstructie


Molenschot is specialist in het vervaardigen van kwalitatieve en betaalbare staalconstructies.  Molenschot industriebouw kan u bijstaan of volledig ontzorgen in iedere fase van een project; van ontwerp tot bouw en of turn-key oplevering.  Een staalconstructie voor aanbouw of restyling van uw bedrijf behoort ook tot onze staalbouw specialisatie.


Staalconstructiebedrijf Molenschot

Specialist in industriële bouw

Staalconstructiebedrijf Molenschot is specialist in industriële bouw. Al vele jaren hebben we diverse staalconstructie projecten gerealiseerd en uiteenlopende bedrijfsruimtes gebouwd. Niet alleen staalconstructie; ook voor betonbouw en systeembouw kunt u bij ons terecht. Uw wensen worden door onze architect in een ontwerp weergegeven. Onze ingenieur zorgt voor de supervisie van de bouw. Ons bedrijf biedt staalconstructie mogelijkheden aan voor onder andere:

  • Productie- en industriehallen
  • logistieke gebouwen, showrooms en autogarages
  • bedrijfshallen, magazijnen met of zonder kantoorruimte

Onze manier van bouwen is snel, goedkoop en van hoge kwaliteit. Oog voor detail en functionaliteit is belangrijk en u kunt rekenen op een vaste oplevertermijn.

Molenschot realiseert uw nieuwbouw van casco tot turn-key.

Dit voor zowel:

  • Logistiek.
  • Op- en overslag.
  • Productie.
  • Kantoren.
  • Retail.

Uiteenlopende staalconstructie projecten

Ons staalconstructie bedrijf bevindt zich in België is gestart in de jaren 90 als eenmanszaak. Inmiddels is ons team flink gegroeid en zijn we actief in België en Nederland. We beschikken we over gedreven en goed opgeleide medewerkers die goed op elkaar ingespeeld zijn. Staalconstructie projecten voeren we zoveel mogelijk uit met ons eigen team. Van het tekenwerk tot montage, van fundering tot afwerking.

In de loop der jaren hebben we veel staalconstructie projecten naar grote tevredenheid afgerond. Bekijk eens onze bouwprojecten. Wij houden van duidelijkheid en goede afspraken. Daarom bieden wij u altijd garantie evenals een scherpe en vaste prijs.

staalconstructiebedrijf

Vrijblijvende analyse van uw project?

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een praten over uw nieuwbouwplannen? Neem dan contact op. Wij maken graag een vrijblijvende analyse, met uitwerking, van uw project. Via ons offerteformulier komen we snel met elkaar in contact.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: